Schokbreker testbank in Houten gebruiken

Heeft u het idee dat uw auto een schokkende of enigszins hobbelende beweging maakt onderweg? Dit kan duiden op een ernstige slijtage aan de schokbrekers. Het is vanaf de buitenzijde vaak lastig te zijn of de schokbrekers aan vervanging toe zijn, wanneer u onvoldoende kennis heeft over auto’s. Bezoek de schokbreker testbank in Houten van Auto Voskuilen, om een test uit te laten voeren. Hierbij zal al snel duidelijk worden of de schokdempers inderdaad versleten zijn en vervangen moeten worden. We vertellen u er graag meer over.

Schokbreker testbank in Houten is uniek

De mogelijkheid om de schokbreker testbank in Houten te gebruiken is uniek. In Nederland zijn er slechts enkele partijen die de beschikking hebben over een schokbreker testbank. Het voordeel wat Auto Voskuilen u biedt is het feit, dat u deze testbank geheel gratis kunt gebruiken. Daarbij betaalt u enkel voor de schokbrekers, als blijkt dat deze vervangen moeten worden door een ernstige slijtage. Het maakt het heel voordelig om langs te komen bij onze schokbreker testbank in Houten! Aangeraden wordt om de schokdempers ongeveer eens per 80.000 kilometer te vervangen.

VakgarageVoskuilen_Toppa-12 (Gemiddeld)
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Meer informatie over schokbreker testbank in Houten

Wenst u meer informatie over de werking van onze schokbreker testbank in Houten? Of bent u nieuwsgierig naar de voordelen die het gebruik hiervan u biedt? De ervaren monteurs van Auto Voskuilen vertellen u er graag meer over. Het is belangrijk slijtage aan de schokdempers van uw auto in de gaten te houden. Niet alleen voor uw eigen comfort. Ook vormen defecte schokbrekers een reden om uw auto af te keuren bij de APK-keuring. Door regelmatig langs te komen bij onze schokbreker testbank in Houten voorkomt u een dergelijke vervelende verrassing als uw auto gekeurd wordt!