Unieke schokbreker testbank in Utrecht

Het belang van een goed functionerende schokbreker wordt regelmatig onderschat. De schokbreker maakt dat de klappen van het wegdek onderweg zo goed mogelijk worden opgevangen. Het biedt u comfort in uw voertuig en voorkomt schade aan andere onderdelen. Bij een defect of ernstige slijtage aan de schokbrekers, loopt u het risico dat ook andere onderdelen beschadigd raken. U herkent de slijtage aan een hobbelend gevoel onderweg. Zelf controleren of de schokdempers aan vervanging toe zijn is vaak niet eenvoudig. Kom langs bij onze schokbreker testbank in Utrecht om een test uit te laten voeren.

Werkwijze bij schokbreker testbank in Utrecht

Het feit dat Auto Voskuilen u de mogelijkheid van een schokbreker testbank in Utrecht biedt is uniek. Er zijn in Nederland maar enkele garages waar u een dergelijke testbank vindt. Het gebruik van de schokbreker testbank in Utrecht is gratis en vrijblijvend. We verplichten u tot niets, maar tonen u slechts of de schokbrekers nog van voldoende kwaliteit zijn. Waar nodig kunnen we de versleten of beschadigde schokbrekers vanzelfsprekend wel voor u vervangen als u dit wenst. Zo kunt u weer veilig de weg op! Het is aan te raden een ritje langs de schokbreker testbank in Utrecht periodiek in te plannen. Vaak moet de schokbreker na zo’n 80.000 kilometer vervangen worden.

VakgarageVoskuilen_Toppa-12 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Schokbreker testbank in Utrecht gebruiken

De schokbreker testbank in Utrecht gebruiken helpt u hoge kosten te voorkomen. Als de schokbreker kapot zijn gegaan en ook andere onderdelen van uw voertuig beschadigd raken, zullen de kosten al snel hard oplopen. Daar komt bij, dat uw auto niet door de APK-keuring zal komen wanneer de schokbrekers defect zijn. U mag het voertuig pas weer gebruiken als de schade hersteld is. Kom ook eens langs op onze schokbreker testbank in Utrecht!