Koop een tweedehands auto bij garage rond Utrecht

Veel huishoudens kiezen voor een occasion, wanneer zij op zoek zijn naar een auto. Een occasion is feitelijk niets meer dan een tweedehands auto. In de eerste jaren wordt er vaak relatief veel afgeschreven op het voertuig, waardoor een tweedehands auto bij onze garage bij Utrecht kopen doorgaans een hele voordelige optie is. Een tweedehands auto gaat, zeker wanneer deze niet ouder dan vijf of zes jaar is, nog jaren mee. In die periode wordt veel minder op de auto afgeschreven dan in de eerste fase.

Opties bij tweedehands auto bij onze garage bij Utrecht kopen

Wanneer u het kopen van een tweedehands auto bij onze garage bij Utrecht overweegt, heeft u verschillende mogelijkheden. Zo bieden we u onder meer keuze uit een budget occasion en een BOVAG occasion. Een BOVAG tweedehands auto biedt u het voordeel, dat u standaard garantie aangeboden krijgt op het voertuig. Het maakt dat eventuele gebreken aan de onderdelen van uw auto door onze monteurs voor u hersteld worden. Een budget occasion wordt geleverd zonder verdere garanties. Het voordeel van een budget occasion is dat u voor een hele scherpe prijs een voertuig rijdt. Het gaat hierbij vaak om de oudere tweedehands auto’s.

VakgarageVoskuilen_Toppa-24 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Overzicht van tweedehands auto’s in onze garage bij Utrecht

Bent u benieuwd of wij een interessante tweedehands auto in onze garage bij Utrecht hebben staan? Op onze website vindt u een compleet overzicht met de verschillende tweedehands modellen die we momenteel aanbieden. Kom eens langs in onze showroom om de occasion uit te proberen tijdens een proefrit. Aan welke eisen moet een tweedehands auto voor u voldoen?