Word nu lid van de Voskuilen Voordeel familie!

Voor een langdurige kwaliteitsrelatie om het autorijden betaalbaar te houden.
Servicegericht personeel

Bespaar met de Auto Voskuilen familiekaart

Bespaar honderden euro’s per jaar en kom ook bij de Voskuilen Voordeel Familie. U heeft al een familiekaart  voor € 69,95 per jaar inclusief Pechhulp van voordeur tot Europa, 10% korting op arbeidsloon en profiteer van GRATIS APK*!

Hoe werkt het? U krijgt geen pas maar bij uw klantprofiel komt automatisch een aanpassing voor de kortingen. Dan hoeft u niets te bewaren of mee te nemen of te zeggen, alle voordelen worden automatisch op de rekening in mindering gebracht.

Vraag uw klantenkaart direct aan

Met het invullen van onderstaand formulier wordt u direct lid van de Voskuilen Voordeel Familie. Uw kortingen worden dan automatisch in mindering gebracht op uw rekening bij aanvraag. U hoeft dus geen pas mee te nemen of te tonen.

Als klant bent u bij ons het beste uit. We hebben zeer ervaren en servicegericht personeel. Volgens recent onderzoek bij onze klanten verdienen we dan ook als cijfer een 8,9 gebaseerd op honderden klanten beoordelingen. De jarenlange ervaring van Autobedrijf Voskuilen ziet u terug in ons vakmanschap. Wij overleggen altijd over de kosten en bewaren de vervangen onderdelen. We hebben de allernieuwste en beste apparatuur in een moderne werkplaats.

Aanvraagformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.