contact

Word nu lid van de Voskuilen Voordeel familie!

Voor een langdurige kwaliteitsrelatie om het autorijden betaalbaar te houden.

anwb-prijs
Servicegericht personeel

Als klant bent u bij ons het beste uit. We hebben zeer ervaren en servicegericht personeel. Volgens recent onderzoek bij onze klanten verdienen we dan ook als cijfer een 8,8 gebaseerd op meer dan 500 klanten beoordelingen. U kunt dit terug zien bij onze reviews. De jarenlange ervaring van Autobedrijf Voskuilen ziet u terug in ons vakmanschap. Wij overleggen altijd over de kosten en bewaren de vervangen onderdelen. We hebben de allernieuwste en beste apparatuur in een moderne werkplaats. Bespaar honderden euro’s per jaar en kom ook bij de Voskuilen Voordeel Familie. U kunt kiezen uit een familiekaart  voor € 29,95 of € 49,95 per jaar en profiteer van GRATIS APK*!

Hoe werkt het? U krijgt geen pas maar bij uw klantprofiel komt automatisch een aanpassing voor de kortingen. Dan hoeft u niets te bewaren of mee te nemen of te zeggen, alle voordelen worden automatisch op de rekening in mindering gebracht.

Voordeel familie

Vraag uw klantenkaart direct aan

Met het invullen van onderstaand formulier wordt u direct lid van de Voskuilen Voordeel Familie. Uw kortingen worden dan automatisch in mindering gebracht op uw rekening bij aanvraag. U hoeft dus geen pas mee te nemen of te tonen.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Kenteken