Volkswagen occasion bij Utrecht kopen

In de eerste jaren wordt het meest op een auto afgeschreven. Dit betekent dat de keuze voor een Volkswagen occasion bij Utrecht een hele voordelige kan zijn. De auto is in dit geval aanzienlijk goedkoper, terwijl u hier nog jaren plezier van heeft! Gemiddeld gaat de motor van een auto immers al snel 200.000 tot 300.000 kilometer mee. De meeste occasions van een paar jaar oud hebben nog geen 100.000 kilometer op de teller staan. Auto Voskuilen is uw specialist op het gebied van Volkswagen occasions bij Utrecht. Naast de occasions van Volkswagen bieden we u tweedehands auto’s van diverse andere automerken aan.

Geschikte Volkswagen occasion bij Utrecht zoeken

Volkswagen is een zeer geliefd merk bij Nederlandse autorijders. Heeft u al een beeld van het model Volkswagen wat goed bij u past? Zoekt u bijvoorbeeld een Volkswagen occasion bij Utrecht om door de smalle en drukke straten in een stad te kunnen rijden? Wilt u een occasion voor het hele gezin? Op onze website vindt u een compleet overzicht van de tweedehands auto’s die we momenteel te koop aanbieden. Gebruik de verschillende filters om een Volkswagen occasion te vinden die op uw wensen aansluit.

Volkswagen Caddy 1.4 TSI Family 130PK – Foto
Volkswagen Passat 1.4 TSI GTE Highline Ergo Comfort Panoramadak – Foto 51

Proefrit in Volkswagen occasion bij Utrecht

Heeft u een leuke Volkswagen occasion bij Utrecht gevonden? In dat geval wilt u deze zo snel mogelijk uitproberen. U wilt voorkomen dat een andere koper de auto aanschaft. Neem contact met ons op om een proefrit in de gewenste Volkswagen occasion te plannen. In onze showroom kunnen we u meer vertellen over het model Volkswagen en u tevens adviseren over mogelijke andere interessante opties, passend bij uw persoonlijke wensen. Bij een Volkswagen BOVAG occasion profiteert u standaard van 12 maanden BOVAG-garantie op de auto.