Volvo occasion in Houten aanschaffen

Bent u ook zo enthousiast over de auto’s van Volvo? Auto Voskuilen helpt u graag een nieuwe Volvo te vinden, passend bij uw wensen. De keuze voor een Volvo occasion in Houten is een hele voordelige. In de eerste jaren is al fors op de auto afgeschreven, waardoor u deze nu voor een lage prijs aan kunt schaffen. Daar waar u zelfs bij een Volvo van enkele jaren oud nog jaren plezier zal hebben van het voertuig. Een Volvo occasion in Houten aanschaffen begint bij het bepalen van de eisen waaraan deze moet voldoen. Wilt u een compacte auto voor in de stad? Wenst u een auto voor het hele gezin? Hoeveel ruimte wilt u in de kofferbak hebben?

Mogelijkheden bij Volvo occasion in Houten

Wanneer u op zoek gaat naar een Volvo occasion in Houten, heeft u in de basis twee mogelijkheden. Kies tussen een budget occasion van Volvo en een BOVAG occasion. Zoals de naam al doet vermoeden is een budget occasion zeer scherp geprijsd. Nadeel van deze auto’s is dat ze vaak al ouder zijn en een groot aantal kilometers op de teller hebben staan. Dat geldt niet voor de jongere BOVAG occasions van Volvo. Deze occasions zijn iets duurder, maar worden geleverd met 12 maanden BOVAG- of fabrieksgarantie. Het verzekert u van veel rijplezier!

Volvo XC90 2.0 T8 Recharge AWD R-Design Harman Kardon Trekhaak – Foto 37
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Volvo occasion in Houten uitproberen

Op onze website vindt u een handig overzicht van de Volvo occasions in Houten die we momenteel aanbieden. Heeft u een geschikt model Volvo occasion gevonden? Neem in dat geval eens contact met ons op. We plannen graag een afspraak met u in voor een vrijblijvende proefrit. Zo kunt u zelf uitproberen of de Volvo op uw wensen aansluit!