Volvo occasion bij Utrecht kopen

Auto’s van Volvo zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen. Steeds meer gezinnen kiezen voor de betrouwbaarheid van dit automerk. Groot voordeel aan Volvo is dat het bedrijf een breed scala aan modellen aanbiedt. Kies tussen een gezinsauto of een compact model voor in de stad. Auto Voskuilen biedt u vrijwel altijd een Volvo occasion bij Utrecht, die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen. Het voordeel van een Volvo occasion is dat deze veel goedkoper is dan een volledig nieuwe auto. In de eerste jaren wordt relatief veel op een auto afgeschreven, terwijl de kwaliteit van het voertuig veel minder snel afneemt.

BOVAG- en budget Volvo occasion bij Utrecht

Bij de keuze voor een Volvo occasion bij Utrecht kunt u kiezen tussen een BOVAG occasion en een budget occasion. Een BOVAG Volvo occasion is nieuwer dan de budget occasion en heeft minder kilometers op de teller staan. Bij deze modellen krijgt u standaard 12 maanden BOVAG-garantie. Wel zo prettig, want het verzekert u ervan dat de auto de komende periode goed blijft presteren! Een budget occasion van Volvo is goedkoper dan de BOVAG occasion. Bij een budget occasion krijgt u echter geen garantie. Het is de ideale optie, wanneer u snel een goedkope auto nodig heeft.

Volvo XC90 2.0 T8 Recharge AWD R-Design Harman Kardon Trekhaak – Foto 37
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Proefrit in een Volvo occasion bij Utrecht

Op onze website vindt u een compleet overzicht van de Volvo occasions bij Utrecht die wij momenteel aanbieden. Heeft u een leuke Volvo occasion zien staan? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat we een proefrit voor u in kunnen plannen. Het biedt u de kans om te kijken of de auto echt bij u past! Ook kunnen we u in de showroom meer informatie geven over de auto.