Zaterdagbeurt bedrijfsvervoer

Uw bedrijfsauto moet natuurlijk altijd in topconditie zijn. Hij vervoert u en wellicht uw grondstoffen of producten naar uw klanten en u kunt het niet gebruiken dat u onderweg met pech komt te staan. Tijd is tenslotte geld. Dat begrijpen de vakmensen van Auto Voskuilen als geen ander. En daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijfsauto aan te bieden voor de zaterdagbeurt bedrijfsvervoer. Tijdens deze onderhoudscontrole wordt uw bedrijfsauto nagekeken op alle vitale punten en worden indien nodig onderdelen vervangen. U kunt ook bij ons terecht om uw bedrijfsauto klaar te maken voor de APK.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

De zaterdagbeurt bedrijfsvervoer houdt u in bedrijf

Veel bedrijven werken niet op zaterdag en dus is dit de dag bij uitstek om uw bedrijfsauto voor een onderhoudsbeurt aan te bieden. Door de week is dit vaak lastig, want veel zelfstandigen kunnen niet zonder hun trouwe vervoermiddel. Een dag niet werken is een dag geen inkomsten en dat kan lang niet iedereen zich veroorloven. Daarom bieden wij deze service speciaal voor het bedrijfsvervoer. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw auto na de zaterdagbeurt bedrijfsvervoer nog dezelfde dag weer kunt ophalen zodat u maandag met een goed gevoel weer aan de slag kunt voor uw onderneming.

Auto service
Servicegericht personeel

Wilt u meer informatie over de zaterdagbeurt voor uw bedrijfsvervoer?

Wilt u meer weten over de zaterdagbeurt voor het bedrijfsvervoer? Of heeft u een andere vraag? Wij staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te informeren en van deskundig advies te voorzien. U kunt ons bellen op telefoonnummer 030 – 6362090. Natuurlijk kunt u ons ook per e-mail bereiken. Stuur uw vraag of offerteaanvraag naar info@autovoskuilen.nl, wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.