Ervaren verkoper van betrouwbare occasions

Wanneer u voor een tweedehands auto kiest, wilt u er zeker van zijn dat u hier nog een lange tijd plezier van heeft. Auto Voskuilen is uw partner bij de aanschaf van een tweedehands model. Wij bieden u een breed scala aan occasions, welke recentelijk gecontroleerd zijn op een ernstige slijtage aan individuele onderdelen. Op dit punt wijkt onze service af van particuliere verkopers. Daarbij bieden we u naast onze budget occasions meerdere BOVAG occasions aan. Deze occasions voldoen aan nog strengere eisen, alvorens ze te koop worden aangeboden.

Occasions in verschillende modellen

Naar wat voor type occasion zoekt u momenteel? Wilt u een auto voor het hele gezin, of zoekt u een compact model voertuig? Auto Voskuilen denkt graag met u mee, wanneer u interesse heeft in een van onze occasions. Op basis van uw wensen, het aantal kilometers wat u jaarlijks verwacht te rijden en uw budget zoeken we samen naar een geschikt model auto. Neem de auto mee voor een korte proefrit door de omgeving, om er zeker van te zijn dat deze bij u past! Bent u tevreden, of wilt u toch een ander model uitproberen?

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 41
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Nieuwe occasions met garantie

Sommige mensen denken bij occasions aan auto’s die al zeker vijf jaar oud zijn. Auto Voskuilen biedt u relatief nieuwe occasions, die soms nog maar enkele jaren gebruikt zijn. Deze BOVAG occasions worden daarbij standaard geleverd met 12 maanden garantie. U kunt er tegen een meerprijs zelfs voor kiezen om de auto van twaalf maanden garantie te laten voorzien. Met deze BOVAG garantie kunt u bij iedere vakgarage terecht, wanneer u te kampen heeft met een probleem aan het voertuig.