Omzien naar onze medemens

Hoofdsponsor van de voedselbank houten

Wij zijn niet alleen trots op onze uitstekende service, maar ook op onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Al jaren zijn wij namelijk hoofdsponsor van de voedselbank Houten, die zich inzet voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Als Vakgarage Voskuilen dragen wij ons steentje bij door alle brandstof te verzorgen voor het halen en brengen van voedsel uit heel Nederland. Hierdoor kunnen de vrijwilligers van de voedselbank hun belangrijke werk doen en worden zo’n 40 tot 50 gezinnen in Houten en omgeving ondersteund. Wij zijn er trots op dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan een betere samenleving.

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap en ons steentje bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Als Vakgarage Voskuilen hechten wij veel waarde aan verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Daarom zijn wij ook actief bezig met het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het stimuleren van milieuvriendelijke alternatieven voor autorijden.

Kortom, bij Vakgarage Voskuilen kunt u niet alleen terecht voor uitstekende service en kwaliteit, maar ook voor een betrokken en verantwoorde partner die zich inzet voor de lokale gemeenschap. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze garage in Houten!

was

Wassen voor de stichting Leergeld

Vakgarage Voskuilen en Stichting Leergeld

 

Stichting Leergeld is een organisatie die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Deze kinderen kunnen vaak niet meedoen aan sportactiviteiten of hebben niet de benodigde schoolspullen. Stichting Leergeld helpt deze kinderen door bijvoorbeeld het betalen van de contributie voor de sportclub of het verstrekken van een laptop voor school.

 

Elk jaar organiseert Vakgarage Voskuilen een wasdag om geld in te zamelen voor Stichting Leergeld. Tijdens deze dag kunnen klanten hun auto laten wassen door ons team. De opbrengst van deze dag gaat naar Stichting Leergeld. Maar dat is niet alles!

 

Door de wasdag kunnen 60 to 70 kinderen genieten van verschillende activiteiten, zoals knutselen, spelletjes spelen en sporten. Dit heet het Fladder festijn in Houten.

 

Fladderen is voor deze kinderen een onvergetelijke ervaring. Vaak hebben zij niet de mogelijkheid om op vakantie te gaan of bijvoorbeeld naar een pretpark te gaan. Dankzij Vakgarage Voskuilen en Stichting Leergeld kunnen deze kinderen toch genieten van een leuke vakantie.

 

Doe mee!

 

Wilt u ook meehelpen om kinderen uit gezinnen met een laag inkomen te ondersteunen? Kom dan naar onze jaarlijkse wasdag of doneer direct aan Stichting Leergeld. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen ook kunnen meedoen aan sportactiviteiten en een goede start kunnen maken op school. En wie weet zien we u volgend jaar wel bij Fladderen!